You are here:

Meivakantie: Dat wordt lachen!

Grappenmakers (in de dop) opgelet! De meivakantie staat bij Beeld en Geluid helemaal in het teken van humor. Geniet met het hele gezin van de theatershow van VET Kindercabaret, laat je fantasie de vrije loop tijdens de familie-acteerworkshop of leer de kneepjes van het stand-up comedy vak van professionele lolbroeken zoals Tex de Wit en Comedyhuis Utrecht. Dat wordt lachen!

Speel mee in een sketch

Dagelijks om 11:00 uur, 13:00 uur en 15:00 uur

In deze familieworkshop ga je zelf een sketch naspelen! Wat zijn karikaturen en hoe werken ze? Bekijk enkele voorbeelden en geef je eigen karikatuur vorm. Na een paar repetities ben je klaar voor the real thing! Voor het green screen speel je een scène na die je vervolgens toegestuurd krijgt!

Karikaturen, memes, raps en konijnen

Dagelijks van 11:00 tot 16:00 uur

Deze meivakantie ga je zelf aan de slag met het maken van satire! Met een paar tips teken je je eigen karikatuur of maak je zo een meme. Muzikaal aangelegd? Maak een satirische rap waarin je belangrijke (of juist onbelangrijke) dingen op de hak neemt! De kleintjes kunnen in de knutselhoek aan de slag en zelf een konijn in elkaar knutselen. Wordt jouw konijn lief en fluffig of juist gevaarlijk en bad ass met bokshandschoenen?  

Theatershow en masterclasses