Je bevindt je hier:
Let op: event is afgelopen

Cross Media Café - Media-CEO’s presenteren innovatieagenda

Hoe brengen we de data weer terug bij de gebruiker? Hoe organiseren we privacy by design, bestrijding van fakenews en duiding van fakecontent? Wat is daarop het antwoord van de Nederlandse mediasector?

Hoe brengen we de data weer terug bij de gebruiker? Hoe organiseren we privacy by design, bestrijding van fakenews en duiding van fakecontent? Wat is daarop het antwoord van de Nederlandse mediasector?

Header van het lichtblauwe logo van 'Cross Media Café' tegen een achtergrond van de tegels van het gebouw van Beeld & Geluid in de kleuren geel, blauw en rood. Daaroverheen de tekst 'Media CEO's Presenteren Innovatieagenda'

De Nederlandse mediasector is in ontwikkeling en concurreert met internationale media en techbedrijven. Er is een internet ontstaan waar gebruikers niet weten wat er gebeurt met data die zij achterlaten na het consumeren van media. 

Nederlandse mediabedrijven nemen het voortouw in het zoeken naar een oplossing. Het afgelopen jaar hebben de directies van deze media-organisaties met elkaar overlegd over een gezamenlijke innovatieagenda. Een bijzonder onderdeel hiervan betreft de samenwerking rond consumentendata en een oplossing voor databreuk.

Tijdens dit Cross Media Café presenteren deze media-CEO's hun gezamenlijke innovatieagenda. Minister van Economische Zaken Micky Adriaansens is gevraagd deze in ontvangst te nemen.

 

Sprekers:

 

Live én online

Het gratis Cross Media Café vindt plaats in Beeld & Geluid in Hilversum. Kan je er niet bij zijn, meld je dan via Eventbrite aan voor de online livestream. Je ontvangt dan een dag van te voren een link.

Heb jij een vraag voor een van de sprekers? Mail dan naar communicatie@mediaperspectives.nl. Er is een chatfunctie tijdens de livestream, dus je kan ook ter plekke je vraag stellen!

Het Cross Media Café wordt georganiseerd door Beeld & Geluid en Media Perspectives. In deze bijeenkomsten voor mediaprofessionals worden de nieuwste ontwikkelingen gepresenteerd op het gebied van media, technologie en innovatie.

Met de Cross Media Cafés dragen we bij aan kennisontwikkeling en kennisdeling om de media-industrie zo een stap verder te brengen.

Aansluitend nóg een Cross Media Café op 4 oktober

Ter gelegenheid van Dutch Media Week organiseren wij op dinsdag 4 oktober nog een Cross Media Café. Van 15.30 tot 17.00 uur praten we met succesvolle media-ondernemers over hun activiteiten, plannen en visie op het veranderende medialandschap. 

Beide Cross Media Cafés zijn gratis en zowel live als online bij te wonen. We verzoeken je wel je voor elk Cross Media Café apart aan te melden. 

Wij sluiten deze twee edities af met een netwerkborrel (vanaf 17 uur).