Je bevindt je hier:

14 jaar met hart en ziel

Beeld & Geluid start een nieuw avontuur. Vanaf dit najaar gaan we ons museum in Hilversum vernieuwen om in februari 2023 weer open te gaan met een state of the art mediamuseum! In september en oktober nemen we afscheid van ons huidige museum, de experience, en kijken we terug op de afgelopen 14 jaar.

14 jaar met hart en ziel

Graag nodigen we je daarom uit om van 2 september t/m 25 oktober samen met ons afscheid te nemen van ons huidige museum, de experience. In september bieden we daarvoor o.a. verschillende talkshows waarin presentator Erik van der Hoff je meeneemt op reis in media. Samen met Diederik Ebbinge, Twan Huys, Ad Visser, Jack van Gelder en Jan en Jeroen Stekelenburg blikt hij terug op een aantal spraakmakende tentoonstellingen van de afgelopen 14 jaar. Zij bespreken ontwikkelingen die hebben plaatsgevonden in media aan de hand van de mooiste fragmenten van toen en nu uit ons archief.

Exclusief bezoek aan de experience

Tijdens deze avonden krijg je de unieke kans om met een klein gezelschap een laatste bezoek te brengen aan ons huidige museum, de experience. Stap nog één keer als presentator door de showdeur, speel in een achtervolgingsscène uit Flikken Maastricht of zing de sterren van de hemel op het podium in de POPstudio. Dit wil je niet missen!