Verkoop beeld- en geluidsfragmenten

Het archief van Beeld en Geluid bestaat voor het grootste gedeelte uit alle programma’s van de publieke omroep (van de eerste beelden van de kroning van Koningin Wilhelmina in 1898 tot nu) en uit andere collecties zoals het Polygoon-Journaal, RVD, Eredivisie, documentaires van Hugo van Lawick en Bert Haanstra, Postbus 51-spotjes, radio uitzendingen en meer dan 2 miljoen foto’s uit de omroepgeschiedenis.

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste beeldmateriaal én het afhandelen van de rechten bij de rechthebbenden met wie wij in contact staan. Op www.dutchfootage.com vindt u beeldmateriaal waarvan de rechten al zijn geregeld voor een aantal vormen van hergebruik. Hier kunt u online fragmenten bekijken, en voor een bepaald bedrag de beelden in hoge resolutie downloaden. 

Het Geluid van Nederland 
Op Het Geluid van Nederland en Soundcloud wordt een selectie uit de Eigen Opnames, van het unieke Geluidenarchief van het Instituut voor Beeld en Geluid, beschikbaar gemaakt onder een Creative Commons - Naamsvermelding - Geluik-delen licentie. Deze geluiden mogen worden hergebruikt mits men verwijst naar Beeld en Geluid als de bron van het materiaal en nieuwe werken onder dezelfde Creative Commons licentie vrijgeeft. Voor hergebruik onder andere voorwaarden kunt u contact opnemen met de klantenservice.

Voor meer informatie over onze Salesdiensten, bel met ons Klant Contact Centrum op 035 677 5555 of mail naar klantcontactcentrum@beeldengeluid.nl.