Research van A tot Z

Ook op het gebied van research kan de afdeling Zakelijke Dienstverlening een rol voor u spelen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het zoeken en vinden van het juiste beeldmateriaal dat toegevoegde waarde kan bieden aan uw product, of dat een televisieprogramma, een tentoonstelling of een dvd-uitgave betreft. Door de jarenlange ervaring met research hebben onze medewerkers ook de juiste ingangen bij andere archiefinstellingen over de hele wereld.

U kunt ook vanaf uw eigen werkplek door onze digitale catalogus iMMix browsen.  Al ons materiaal dat digitaal beschikbaar is, kunt u hierin bekijken in lage resolutie. Mocht u het fragment willen hergebruiken op hoge resolutie, dan kunt u het online bestellen. Tegen een maandelijkse vergoeding kunt u een aansluiting op iMMix afsluiten.

Studio's

U kunt bij ons ook een studio reserveren waar u toegang krijgt tot onze digitale catalogus. Ook zijn er ruimtes waar u zelf beeldmateriaal kunt spotten dat nog op een fysieke drager aanwezig is.

Contact

Voor meer informatie over onze Researchdiensten, bel met ons Klant Contact Centrum op 035 677 5555 of mail naar klantcontactcentrum@beeldengeluid.nl.