Bedrijfsfilms op maat

Een bedrijfsfilm is een betaalbare en originele manier om er voor te zorgen dat uw klanten onthouden wie u bent en weten waar uw bedrijf voor staat. Het geeft uw bedrijf identiteit: u straalt betrouwbaarheid, zelfvertrouwen en karakter uit.

Beeld en Geluid is de best denkbare partner voor het vertellen van uw bedrijfsverhaal, want wij:

• beschikken over meer dan een miljoen uur audiovisueel materiaal over alle bedrijfstakken en uit alle regio’s;
• stellen uw wensen voorop en uw verhaal centraal;
• werken met een professioneel team van filmmakers, marketeers, historici en vormgevers.

Wij combineren beeldmateriaal uit ons archief met uw eigen archiefbeelden, aangevuld met hoogwaardige, nieuw gefilmde opnames van uw huidige bedrijf. Beeld en Geluid heeft alle expertise in huis om van een eerste idee tot een prachtig eindresultaat te komen. Wij helpen u graag uw unieke verhaal in beeld te brengen.

Een bedrijfsfilm op maat is:
• een unieke manier om het bedrijfsjubileum te vieren
• een bijzondere manier om uw bedrijf aan klanten te presenteren
• een efficiënt middel om uw werknemers te betrekken
• een blijvende en waardevolle herinnering

Vele bedrijven wisten ons al te vinden. Toen de KLM zijn 90 jarig bestaan vierde, hebben wij een vijfdelige dvd-box samengesteld. Ook voor onder andere het Cobra Museum en Theater Carré hebben wij bedrijfsfilms geproduceerd.

Beeld en Geluid heeft een van de grootste audiovisuele archieven van Europa. De collectie bevat meer dan een miljoen uur aan audiovisueel materiaal van 1898 tot de dag van vandaag. Uniek materiaal dat ingezet kan worden om uw bedrijfsverhaal te vertellen, want elk bedrijf – van eenmanszaak tot multinational – heeft een bijzondere geschiedenis die vastgelegd mag worden.

De collectie van Beeld en Geluid bestaat onder meer uit de volledige radio- en televisiearchieven van de Nederlandse publieke omroepen, alle polygoonjournaals, talloze bedrijfscollecties en prachtige beelden van alle bedrijfstakken en alle regio’s van Nederland.

Wilt u meer informatie of wilt u een vrijblijvende afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling zakelijk:

T 035 677 5555 | E klantcontactcentrum@beeldengeluid.nl