Zaalverhuur


TOPLOCATIE VOOR BIJEENKOMSTEN

De twee theaterzalen van Beeld en Geluid zijn voorzien van uitstekende technische mogelijkheden voor presentaties, vergaderingen en lezingen. Theater 1 is geschikt voor maximaal 175 personen en heeft een vaste bioscoopopstelling. Theater 2 is geschikt voor maximaal 50 tot 90 personen, afhankelijk van de stoelopstelling.

CATERING

De culinaire invulling van uw bijeenkomst kunt u geheel aan Beeld en Geluid overlaten. U kunt bijvoorbeeld denken aan een ontvangst, lunch of een afsluitende borrel in het imposante Atrium. En een feestelijk diner of feestavond behoort ook tot de mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, locaties en prijzen.

RONDLEIDING

Tijdens een rondleiding neemt een gids u mee op ontdekkingsreis door het gebouw van Beeld en Geluid. Op een bijzondere manier zijn kantoren, het audiovisuele archief en de Beeld en Geluid experience met elkaar verbonden. U zult versteld staan van het imponerende Atrium en de gevel van kleurrijk reliëfglas. Tevens krijgt u een indruk van de gigantische omvang van de nationale televisie- en audioarchieven die bewaard worden in een ‘canyon’ van zestien meter diep.

BEELD EN GELUID EXPERIENCE

In de Beeld en Geluid experience duikt u in de wereld van televisie, radio, film en muziek. In 15 paviljoens kunt u uren kijken en luisteren naar uw favoriete programma’s. Maar u gaat ook zelf aan de slag! Maak een hoorspel, tover met special effects, stel uw eigen journaal samen en steel de show als een echte showmaster. Bang om te verdwalen hoeft u niet te zijn. Uw eigen virtuele gids helpt u op weg en geeft u informatie en tips.

EXTRA AANBOD

U kunt uw bijeenkomst, presentatie of vergadering nog specialer maken door een workshop of arrangement aan te bieden en/of een dvd te laten samenstellen uit het archief van Beeld en Geluid. Voor vertoning binnen het gebouw van Beeld en Geluid kan er uit bijna alle beelden geput worden die hier voorhanden zijn, zoals sport, actualiteit, koningshuis, reclames en de Nederlandse geschiedenis in het algemeen. Zaalverhuur bij Beeld en Geluid wordt aangeboden in combinatie met een bezoek aan de Beeld en Geluid experience en/of een rondleiding. Hiervoor geldt een gereduceerd tarief van € 7,50 per persoon (inclusief BTW) voor een bezoek of rondleiding. De rondleiding duurt één uur. Per uur kunnen wij maximaal 60 personen tegelijkertijd rondleiden. Voor een bezoek aan de Beeld en Geluid experience geldt geen maximaal aantal personen.

PRIJZEN

Prijzen zijn inclusief standaardfaciliteiten en personele basisbediening en exclusief catering.

RESERVEREN

Neem voor boekingen contact op met de afdeling reserveringen via onderstaand telefoonnummer of e-mailadres. De afdeling Reserveringen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Telefoonnummer 035 – 677 5444 E-mail: reserveringen@beeldengeluid.nl of per fax (035 – 677 3444).