Zaalhuur Atrium

Beeld en Geluid Atrium

In het Atrium dat bestaat uit een Voorplein, Middenplein, Binnenterras en Grand Café staat u letterlijk op het audiovisueel erfgoed van Nederland. De audiovisuele archieven liggen in de 20 meter diepe Canyon, onder het gebouw, goed opgeborgen in de schatkamers van Beeld en Geluid. 

In het bijzondere Atrium staat uw ontvangst, lunch, buffet, borrel, sit down diner of feestavond geheel naar uw wens voor u klaar. Tegelijkertijd krijgen uw gasten een indruk van de bijzondere architectuur van Beeld en Geluid en kunnen o.a. een blik werpen op de glazen Wall of fame met afbeeldingen van belangrijke televisie persoonlijkheden.. De gekleurde schil van het gebouw, ontworpen door Jaap Drupsteen, verbeeldt de rijkdom van het archief en wie goed kijkt herkent memorabele televisiemomenten. Het Atrium is door haar ruimtelijke karakter ook zeer geschikt voor een Feestavond. 

ADVIES

Het Atrium is door haar ruimtelijke karakter ook zeer geschikt voor een feestavond. Wilt u een artiest of dj inhuren dan kan er precies in het midden van het Middenplein een podium worden geplaatst. Beeld en Geluid heeft ruime ervaring als gastheer van zakelijke en privé evenementen, wij kunnen u ook adviseren bij de invulling van uw event.

Sinds kort is Beeld en Geluid een officiële huwelijkslocatie. Wij verwelkomen graag een huwelijkspaar met hun gasten voor de huwelijksinzegening, receptie en het huwelijksfeest.

PRIJZEN

Prijzen en mogelijkheden zijn in overleg met de afdeling Boekingen en Evenementen.

Na 19.00 uur wordt voor avondopenstelling een de toeslag berekend van € 150,- per uur. Voor nachtopenstelling geldt een toeslag van € 250,- per uur (vanaf 00.00 uur). 

Contact

Wilt u meer informatie, neemt u contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen.

T 035 – 677 5444 (maandag t/m vrijdag 09.00 - 17.00 uur)
evenementen@beeldengeluid.nl

Zaalhuur en zakelijke bijeenkomsten