Leer vloggen als een pro in de YouTube Bootcamp

Leer vloggen als een pro in de YouTube Bootcamp

Iedere zaterdag en zondag t/m 9 juli, tussen 12:00 uur en 16:00 uur

Hoe vertel je jouw verhaal op YouTube? Die vraag staat centraal in de YouTube Bootcamp. Ieder weekend maak je daar video's onder begeleiding van mensen die zelf YouTube-ervaring hebben. Wij zorgen voor de camera's, montagecomputers en materiaal om mee te brainstormen of storyboards mee te maken. 

Crashcourse: Live in 360 (vanaf 17 juni)

Wil je echt indruk maken met je video, dan film je in 360 graden: je publiek waant zich midden in de actie! In de crashcourse Live in 360 leer je in 20 minuten waar je op moet letten als je in 360 graden filmt. Je krijgt de nieuwe Samsung Gear 360 in handen en gaat er zelfs mee livestreamen op YouTube! 

Zo ziet een 360-graden-video er uit:

Voor wie is de Bootcamp?

Voor iedereen vanaf 9 jaar die wil beginnen met video's maken óf zelf al YouTube-content maakt en tips & tricks kan gebruiken. Kinderen jonger dan 9 jaar zijn van harte welkom onder begeleiding van ouders. Ook opvoeders die hun (klein)kinderen willen helpen bij het maken van content of zich juist zorgen maken om de implicaties van YouTube kunnen terecht bij de Bootcamp.

Praktisch

De Bootcamp Trainingen worden op zaterdag en zondag tussen 12:00 uur en 16:00 uur doorlopend gegeven, duren ongeveer een uur en zijn inbegrepen bij de toegangsprijs voor het museum en de tentoonstelling Let's YouTube. Aanmelden is niet nodig.

Check de openingstijden en prijzen   |   Meer informatie over Let's YouTube

Heb je een 360-video gemaakt en wil je die terugkijken? Als je niet op je eigen kanaal hebt gestreamt kun je 'm vinden op één van deze kanalen: 1 | 2 | 3 | 4 

 

De YouTube Bootcamp wordt mede mogelijk gemaakt door Prins Bernhard Cultuurfonds. De training 360 graden filmen wordt mogelijk gemaakt door Samsung.