Workshop humor

Ieder mens heeft humor, niet alleen de grappenmakers. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar het gaat dieper. Het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond. Trainingsbureau Jobtraining neemt humor al jaren serieus. Met hun Humorcollege gaan zij het theater in en u kunt dit college nú met uw gezelschap volgen bij Beeld en Geluid.

Cabaret, lezing, show en workshop ineen

In het Humorcollege leert u op een originele en verfrissende wijze de kracht van humor kennen. Aan de hand van archiefmateriaal van Beeld en Geluid passeren allerlei soorten humor de revue. Ontdek wat uw humorstijl is en hoe u humor een grotere rol in uw leven geeft. Het Humorcollege is cabaret, lezing, show en workshop ineen. Maak kennis met de kracht en de werking van humor, zowel geestelijk als lichamelijk. Leer hoe u nóg grappiger kunt worden, of mannen echt grappiger zijn dan vrouwen en hoe u en uw collega's voor nog meer grappige momenten kunnen zorgen op de werkvloer.  Een college vol lach- en leerstuipen, om nooit te vergeten!

Praktische informatie:

  • Duur: ca. 90 min.
  • Groepsgrootte: tot 175 personen. Grotere groepen in overleg (i.v.m. wisselprogramma's)
  • Locatie: Theaterzaal 1 of 2 van Beeld en Geluid (afhankelijk van groepsgrootte en beschikbaarheid).
  • Aanvang: Dinsdag t/m zondag. Tijden en boekingen op maandagen in overleg.
  • Prijs (exclusief BTW en exclusief zaalhuur):

tot 49 personen € 1.250,-
50 – 74 personen € 1.500,-
75 – 99 personen € 1.825,-
100 – 175 personen € 2.075,- 

Let op: de workshopprijs is exclusief zaalhuur. Informeer bij de afdeling Boekingen en Evenementen naar de zaalhuurprijzen.

Onze afdeling Boekingen en Evenementen maakt graag een arrangement op maat voor u. Zo kan uw arrangement worden afgestemd op uw bedrijfsbranche of product, uw groepsgrootte, cateringwensen etc.

 

Reserveringen

De afdeling Boekingen en Evenementen is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Telefoonnummer: 035 – 677 5444 of per fax (035 – 677 3444).
E-mail: evenementen@beeldengeluid.nl 

Reserveringen op basis van beschikbaarheid.