Vrijwilligers voor begeleiding kinderfeestjes

Wil jij als vrijwilliger werken...

  • in het kloppend hart van de Nederlandse media?

  • in één van de markantste gebouwen van het land, waar zowel een audiovisueel archief als een interactief museum ondergebracht zijn?

  • in één van de grootste audiovisuele archieven van Europa - met meer dan een miljoen uur aan Nederlands audiovisueel erfgoed?

  • een museum dat jaarlijks zo’n 225.000 bezoekers trekt?

  • in een organisatie waar de medewerkers zich met elkaar inspannen om de Nederlandse geschiedenis in beeld en geluid levend te houden?

Is je antwoord een volmondig ‘ja’, lees dan vooral verder!

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is het nationale audiovisuele archief met een daaraan verbonden museum. Naast de vaste museumopstelling en een groot aantal evenementen, waaronder de Top 2000, programmeren wij tijdelijke tentoonstellingen en activiteiten rondom thema’s of personen uit de media.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste


vrijwilligers voor begeleiding tijdens kinderfeestjes


Verjaardagsfeestje in Jill-stijl

Dit feestje is voor meiden tussen de 7 en 12 jaar. Het begint met een heerlijke high tea en de kinderen gaan net als Jill aan de slag met een vulpen om de mooiste tekeningen te maken. Daarna bezoeken ze in Glitter en Glamourstijl zelfstandig ons museum, maar uiteraard wel zoals Jill het ook zou doen!

Het partijtje kan plaatsvinden op dinsdag t/m vrijdag om 14.30 uur en op zaterdag en zondag om 11.30 en 14:30 uur. De high tea en het tekenen duurt ongeveer een uur.

Je bent de host van het kinderfeestje, je zet alles klaar, begeleidt bij de high tea en het tekenen en ruimt daarna weer op. Met jouw hulp zal het feestje een succes worden!


Wat vragen wij van je?

Voor het Glitter en Glamourfeestje zoeken wij vrijwilligers vanaf 18 jaar die op een speelse en interactieve manier de kinderen kunnen begeleiden. Je bent praktisch ingesteld, klantvriendelijk, representatief en weet van aanpakken. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van kinderen en bent minimaal 1 dagdeel (4 uur) per week beschikbaar op de dagen/tijden van de betreffende activiteit.

Wat krijg je daarvoor terug?

  • Een unieke werkomgeving met veel waardering voor vrijwilligers

  • 20% korting op producten in de winkel van Beeld en Geluid

  • Gratis toegang tot het museum voor jou en je naaste familieleden

  • Een vrijwilligersvergoeding van € 10,- per dagdeel

Interesse?

Download het formulier voor de activiteit die jou op het lijf geschreven is en stuur hem ingevuld naar vrijwilligers@beeldengeluid.nl. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten over vrijwilligerswerk bij Beeld en Geluid, dan kun je via hetzelfde e-mailadres je vragen stellen.

Aanmelden voor het Kinderfeestje in Jill-stijl