Trouwen bij Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is officiële trouwlocatie

Sinds juni 2013 is Beeld en Geluid toegevoegd aan de lijst van officiële trouwlocaties in Hilversum. Nu kunt u elkaar op dit stukje Media Park het jawoord geven. Bij Beeld en Geluid kunt u trouwen in onze theaterzalen, in de tijdelijke tentoonstelling of in ons spraakmakende Atrium.

De theaterzalen zijn uitgerust met grote bioscoopschermen. Theaterzaal 2 heeft een projectiescherm van 2 bij 5 meter en Theaterzaal 1 een scherm van 4,5 bij 9 meter, waarop u uw eigen film kunt laten draaien. Een bijzondere belevenis tijdens een huwelijksvoltrekking.

Het is zelfs mogelijk het huwelijk te laten voltrekken in onze tijdelijke tentoonstelling. De tentoonstellingszaal wordt dan voor de gewone dagbezoekers tijdelijk afgesloten. Origineel en uniek.  

Advies

Wij hebben al jaren ervaring met het organiseren van verschillende evenementen en denken graag met u mee met de organisatie van uw bruiloft, de receptie en het avondfeest.  Bij onze cateraar bent ook u aan het goede adres voor het taartsnijden en de invulling van het diner. 

Contact

Vindt u deze trouwfoto's ook schitterend? Bent u gek op radio- en televisie? Is onze prachtige locatie perfect voor uw bruiloft? Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. U kunt hierover contact opnemen met onze afdeling Boekingen en Evenementen: evenementen@beeldengeluid.nl of  t: 035 677 5444. Voor huwelijken hanteren wij speciale prijzen.

Huwelijksfotografie: FotograafPatrick.nl