Sponsors Beeld en Geluid Awards

De organisatie en uitvoering van de jurydagen en de uitreiking van de Beeld en Geluid Awards 2011 komen tot stand dankzij de medewerking en steun van verschillende sponsors en donateurs.

Hoofdsponsors

United verbindt zich voor drie jaar (2012, 2013, 2014) als een van de hoofdsponsors aan de Beeld en Geluid Awards. United is een full service facilitair bedrijf en biedt technische en creatieve ondersteuning voor multimediale audiovisuele producties. Met onze bedrijfsonderdelen Unicam, Multicam, Postproduction, Satellite Services en Decor kunnen wij een volledig pakket aan diensten bieden. Dankzij deze gebundelde ervaring, passie voor het vak en flexibele inzetbaarheid, zijn we uitgegroeid tot een vanzelfsprekende partner voor omroepen, het bedrijfsleven en producenten.

www.ubf.nl / www. united4all.nl

Switch Concepts en Flashlight, beiden onderdeel van de Ampco Flashlight Group, verbinden zich als trotse hoofdsponsor aan De Beeld en Geluid Awards. Switch Concepts is specialist in het bedenken, ontwerpen en uitvoeren van de technische concepten. Het bedrijf schuift graag al bij de klant aan in de fase van het conceptontwerp en denkt tegelijkertijd mee over de invulling en uitvoering daarvan. Flashlight is gespecialiseerd in de verhuur van professionele licht- en rigging faciliteiten voor televisie- & theaterproducties, corporate & live events, beurzen, concerten en tijdelijke binnen- en buitenlicht installaties. Uit het brede, kwalitatief hoogstaande en up-to-date verhuur assortiment vindt Flashlight, samen met haar klanten, voor elk creatief idee de juiste combinatie van apparatuur en dienstverlening. Om dit te realiseren stelt Flashlight een eigen professionele crew beschikbaar, die samen met de projectmanagers garant staan voor een perfecte uitvoering van uw opdracht. Switch Concepts en Flashlight zetten de De Beeld en Geluid Awards ook dit jaar weer in ‘The Spotlights’. Op de manier die u van ons gewend bent: professioneel en betrokken.

www.switch-concepts.com
www.flashlight.nl

Heuvelman sound & vision verbindt zich als een van de hoofdsponsors aan de uitreiking van de Beeld en Geluid Awards. Heuvelman sound & vision verzorgt al ruim veertig jaar tijdelijke en permanente faciliteiten voor audiovisuele ondersteuning in de vorm van beeld, geluid en multimedia. We doen dat voor uiteenlopende branches in binnen- en buitenland. Dat wij één van de grootste, professionele spelers binnen dit vakgebied zijn, komt niet alleen door onze kennis en ervaring. Het is vooral onze klantgerichte manier van werken en onze flexibele inzetbaarheid wat onze klanten aanspreekt. Daarbij kunt u bij ons terecht voor zowel koop, huur als lease van de AV-apparatuur, al of niet inclusief detachering van onze medewerkers. Dit alles met maar één doel: we willen uw presentatie in beeld en geluid tot een impactvolle belevenis maken. Heuvelman sound & vision verzorgt de audiovisuele installatie en bediening t.b.v. de uitreiking van de Beeld en Geluid Awards.

www.heuvelman.nl

Special Support

Donateurs

  • Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen

Van Hengstum & Stolp Netwerk Notarissen verzorgen als donateur de notariele vastlegging van de nominaties en winnaars van de Beeld en Geluid Awards.
www.vhsnotarissen.nl

  • De Toekomst communicatie producties

De toekomst verzorgt als donateur al het ontwerp- en drukwerk voor de Beeld en Geluid Awards.
www.detoekomst.nl

  • Av Job Recruitment

Av Job Recruitment is ook in 2011 donateur van de Beeld en Geluid Awards.
www.avjob.nl