Reserveren Schoolbezoek

Om een schoolbezoek te reserveren/boeken, vul je onderstaand formulier in. Binnen een week na het versturen van dit formulier neemt een medewerker van onze afdeling Boekingen en Evenementen contact met je op over de mogelijkheden van het bezoek.

Voor vragen kun je bellen met onze afdeling Boekingen en Evenementen, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 op telefoonnummer 035 - 677 5444 en/of via e-mailadres evenementen@beeldengeluid.nl

Let op: dit formulier is alleen bedoeld voor reserveringen/boekingen, niet voor informatie-aanvragen. Gebruik daar dit formulier voor, of neem hiervoor contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen (zie hierboven). 

Vul alleen meerdere programma's in wanneer je deze met elkaar wilt combineren op één dag. Neem contact op met onze afdeling Boekingen en Evenementen als je meerdere programma's op meerdere dagen wilt boeken. Eventuele bijzonderheden kun je onderaan dit formulier noteren.
Geef aan: type onderwijs (primair, speciaal, voortgezet onderwijs, MBO, HBO of WO) en leerjaar c.q. niveau van de leerlingen.