Radio- en Televisie Quiz

Radio- en Televisie Quiz

Een gezellige, vrolijke en onderhoudende quiz waarbij teams het tegen elkaar opnemen op het gebied van allerhande onderwerpen die je op televisie of radio hebt gezien of gehoord. Komedie en cabaret, quiz-, kinder- of spelprogramma's, muziek, drama en soapseries: wat weet u er eigenlijk van? Van Peppi en Kokki tot Van Kooten en de Bie, deze Radio- en Televisie Quiz biedt gegarandeerd plezier voor uw hele gezelschap.

De quiz vindt plaats in het hart van de Nederlandse radio- en televisiewereld en is uitermate geschikt als luchtig intermezzo tijdens uw bedrijfsevent of personeelsfeest. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom voor het vieren van een feestje met vrienden of familie.

 

Praktische informatie:

  • Duur: ca. 2 uur
  • Inclusief: 50% korting op een bezoek aan de experience op de dag van de quiz en 15% kortingsvoucher voor de  Beeld en Geluid Shop
  • Groepsgrootte: Minimaal 25 en maximaal 175 personen. Grotere groepen in overleg (i.v.m. wisselprogramma’s)
  • Locatie: Theaterzaal 1 of 2 van Beeld en Geluid (afhankelijk van groepsgrootte en beschikbaarheid).
  • Aanvang: Dinsdag t/m zondag. Tijden en boekingen op maandag in overleg
  • Prijs (exclusief BTW en exclusief zaalhuur): € 1500,- Let op: de workshopprijs is exclusief zaalhuur. Informeer bij de afdeling Boekingen en Evenementen naar de zaalhuurprijzen.

 Onze afdeling Boekingen en Evenementen maakt graag een arrangement op maat voor u. Zo kan uw arrangement worden afgestemd op uw bedrijfsbranche of product, uw groepsgrootte, cateringwensen etc.

 

  

RESERVEREN

Voor een boekingsaanvraag kunt u de button "Vraag nu aan" gebruiken. Of neem contact op met afdeling Boekingen en Evenementen:
T 035-6775444 (ma t/m vr van 9.00 - 13.00 en 14.00 - 17.00 uur)
F 035-6773444
evenementen@beeldengeluid.nl