Praktische informatie

Inschrijven

Inschrijving voor de Winter School is nu gesloten. Wilt u tóch komen? Stuur een mail naar: winterschool@beeldengeluid.nl, dan plaatsen wij u op de wachtlijst. U kunt zich wel inschrijven voor één of meer webinars. U vindt meer informatie en het inschrijfformulier voor de webinars hier (Engelstalige pagina).

Waar en wanneer

De training wordt gehouden op 25, 26 en 27 januari. De trainingslocatie is het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum, Nederland. Hilversum is makkelijk te bereiken met de trein. Vliegveld Schiphol heeft een directe treinverbinding met Hilversum, mocht u met het vliegtuig naar Nederland komen.

De training wordt afgewisseld met korte, leerzame bezoeken aan de opslag- en digitaliseringsfaciliteiten van Beeld en Geluid. Gelegen in het hart van de Nederlandse omroepomgeving, beschikt de instelling over een state-of-the-art in-house infrastructuur die we gedetailleerd aan de deelnemers laten zien. Daarnaast is er ruimschoots de tijd om te netwerken met de zeer gevarieerde groep van nationale en internationale deelnemers aan de Winter School. Na de tweede trainingsdag staat een deelnemers-diner op het programma, in het centrum van Hilversum.

Deelnamekosten

De deelnamekosten zijn €1500 per persoon (exclusief 21% BTW), inclusief trainingsmateriaal, lunch tijdens de trainingsdagen en een diner op de tweede avond. De vergoeding geldt niet voor overnachtingen en reiskosten. We kunnen deelnemers helpen met het vinden van geschikte accommodatie.

Noot: de Winter School wordt gerealiseerd met financiële steun van het Nederlandse Ministerie voor Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Accommodatie

De volgende hotels zijn dicht bij de trainingslocatie. Neem contact op met het hotel voor boekingen. Indien u assistentie nodig heeft voor het boeken van een accommodatie, neem dan contact op per e-mail.

Contact

Voor meer informatie over de training of uw aanmelding, neem contact op via winterschool@beeldengeluid.nl.