Paulusschool wint Musicalwedstrijd Hilversum's Got MediatalentOp donderdagavond 12 juli 2012 vond een bijzondere musicaluitvoering bij Beeld en Geluid, in het kader van het project Hilversum's Got Mediatalent.

Op deze feestelijke avond voerden de leerlingen uit groep 8 van de Paulusschool in Hilversum hun eindmusical uit in de theaterzaal van Beeld en Geluid. De Paulusschool is de winnaar van de wedstrijd  georganiseerd ter afsluiting van het eerste seizoen van Hilversum's Got Mediatalent. Deelnemende scholen zijn opgeroepen om hun musical zo origineel mogelijk te promoten door middel van het produceren van een affiche en een promotiefilmpje. Met de hoofdprijs – het opvoeren van de musical in een professionele setting – wil Beeld en Geluid graag de aandacht vestigen op dit succesvolle project dat in samenwerking met de Gemeente Hilversum tot stand gekomen is.

Ruim twintig basisscholen uit Hilversum hebben het afgelopen schooljaar deelgenomen aan de verschillende onderdelen waaruit het project bestaat, waaronder een bezoek aan de Beeld en Geluid experience, een Meet & Greet met een mediaprofessional en een lessenreeks voor in de klas.

Beeld en Geluid en de Gemeente Hilversum vinden het belangrijk om tegemoet te komen aan de groeiende vraag naar meer aandacht voor media op school. Daarom is gezamenlijk het project Hilversum's got Mediatalent opgezet dat tot doel heeft om alle leerlingen en docenten van groep 7 en 8 van de Hilversumse basisscholen de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan allerlei media-activiteiten. Ook het komend schooljaar kunnen scholen weer gratis meedoen aan het project.