Lachen in André van Duin's pretfabriek

15 mei 2012

Oncontroleerbare lachsalvo’s, tranen met tuiten en buikpijn van het lachen. Het zijn slechts drie gevaren die op de loer liggen bij een bezoek aan Beeld en Geluid tijdens de zomervakantie. Vanaf 28 juni t/m 3 september 2012 kunnen bezoekers zelf aan de slag met de grappen en grollen uit het werk van André van Duin in André van Duin’s Pretfabriek.

Lachen in de Pretfabriek

Als aanvulling op de succesvolle tentoonstelling over het werk van André van Duin presenteert Beeld en Geluid tijdens de zomer: André van Duin’s Pretfabriek. Een 15 meter lange fabriek waar bezoekers zelf aan de slag moeten om flinke lachsalvo's te maken, te ontdekken of te onderdrukken. Neem in de Pretfabriek plaats achter de lopende band en pak er een schaterlach of een scheet in. Draai je moeder door de metamorfosemachine of doe mee aan de grote André van Duin Move-alike wedstrijd en oefen met Kinect je beste moves. Voor wie hogerop wil in de fabriek is het ook mogelijk te solliciteren naar de functie van verkoper. Een pittig gesprek met de vreemde fabrieksdirecteur hoort er dan wel bij. André van Duin’s Pretfabriek is geschikt voor iedereen vanaf zes jaar, maar pas op! Buikpijn van het lachen behoort tot de risico’s.

André van Duin’s Pretfabriek is te bezoeken van 28 juni t/m 3 september 2012 en wordt mede mogelijk gemaakt door de VandenEnde Foundation. Beeld en Geluid is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 – 17.30 uur.