Het Nationaal Songfestival - Over successen en gemiste kansen

Verkiezing: Het Meest Onderschatte Liedje Uit De Geschiedenis van het Nationaal Songfestival

Welk liedje werd nét niet de Nederlandse inzending voor het Eurovisie Songfestival, maar had dat wel moeten worden? Laat je stem horen in de Het Meest Onderschatte Liedje Uit De Geschiedenis van het Nationaal Songfestival-verkiezing! 

Breng je stem uit

De winnaar maken we bekend op 7 mei, tijdens het college 'Het Nationaal Songfestival - Over successen en gemiste kansen'. Tickets kun je hieronder bestellen.Beeld en Geluid op zondag:
Het Nationaal Songfestival - over successen en gemiste kansen
zondag 7 mei, 14:00 - 16:00 uur

Het Eurovisie Songfestival komt er weer aan! Daarom blikken we in deze editie van Beeld en Geluid op zondag terug op het Nationaal Songfestival. Dat doen we met veel archiefmateriaal én verhalen van Songfestivalkenners. Wie werden nét niet de Nederlandse inzending, maar hadden wel gekozen moeten worden? En wie werden verkozen, maar hadden beter thuis kunnen blijven?

Songfestivalkenners geven op humoristische wijze een college over de nationale voorrondes, met een overzicht van de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen decennia. Ook vertonen we materiaal van bekend oud-televisiecommentator van het Songfestival, Willem van Beusekom, dat bij Beeld en Geluid ligt gearchiveerd. En wie wint de prijs voor Het Meest Onderschatte Liedje Uit De Geschiedenis van het Nationale Songfestival?

De presentatie is in handen van Hijlco Span.

Bestel hieronder je tickets: