Life for Life: Gamen voor Giro 555

woensdag 29 maart 2017 - 17:00

Life for Life - Gamen voor Giro555

Woensdag 29 maart 16.30 - 21.00 uur 

Jouw kans om live aanwezig te zijn bij de gamingcompetitie Life for Life! Op de nationale actiedag 'Help Slachtoffers Hongersnood' organiseert Giro555-partner eMense dit 4 uur durende event, waarbij 8 topgamers het tegen elkaar opnemen.  Kwebbelkop, TheKing77NL, Sjaak, eSports Team Ajax (Koen Weijland en Dani Hagebeuk), ShannaNina, DNPNL (Koen van Heest), DutchFifaHD (Milo Ter Reegen) en HeezerulesNL (Mathijs Stals) strijden voor de levens in de games FIFA, Rocket League, Formule 1 (in playseats!) en Mario Kart. Steun Giro555 door een ticket te kopen en wees erbij!

Help jouw favoriete gamer, doneer!

Help je favoriete gamer door vooraf en tijdens het toernooi via donaties op inactievoor555.nl/lifeforlife extra virtuele levens te kopen. Degene die met de meeste e-levens eindigt, wint het toernooi.  De samenwerkende hulporganisaties van Giro555 kunnen de donaties voor de e-levens omzetten in hulp om echte levens mee te redden. 

 

Tickets

De toegang voor het evenement is gratis, je hebt geen ticket nodig. Je kunt vrij inlopen, maar mogelijk moet je heel even wachten tot er een onderdeel is afgelopen.