Extra faciliteiten

Extra faciliteiten

Bij Beeld en Geluid kunt u ook gebruik maken van tal van extra mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan de Beeld en Geluid experience, een rondleiding door het gebouw, een bezoek aan onze shop, aparte inhuur van meubels of decorstukken, advies en bemiddeling bij pauze acts.

Rondleiding 

Tijdens een rondleiding neemt een gids u mee op ontdekkingsreis door het gebouw van Beeld en Geluid. Op een bijzondere manier zijn kantoren, het audiovisuele archief en de Beeld en Geluid experience met elkaar verbonden. U zult versteld staan van het imponerende Atrium en de gevel van kleurrijk reliëfglas. U krijgt een indruk van de gigantische omvang van de nationale televisie- en audioarchieven die bewaard worden in een ‘canyon’ van zestien meter diep. Rondleidingen worden gegeven voor maximaal 60 personen per uur.

Experience

In de Beeld en Geluid experience duikt u in de wereld van televisie, radio, film en muziek. In 12 paviljoens kunt u uren kijken en luisteren naar uw favoriete programma’s. Maar u gaat ook zelf aan de slag! Maak een hoorspel, tover met special effects, stel uw eigen journaal samen en steel de show als een echte showmaster.  

Shop

Wilt u uw gasten een goodybag of herinnering meegeven aan uw geslaagde evenement? Dat kan! Onze Beeld en Geluid shop biedt voldoende mogelijkheden voor elke doelgroep. Ook is het mogelijk om Beeld en Geluid-shop cadeaubonnen aan uw relaties mee te geven ter waarde van €5,- of €10,- (inclusief BTW).

Prijzen en extra’s:

Rondleiding € 6,20 per persoon
Beeld en Geluid experience in combinatie met zaalverhuur € 7,08 per persoon
parkeerkaarten € 4,50 per stuk
registratietafel € 0,- inbegrepen in tarieven voor zaalhuur
designkrukken € 0,- set van 6 stuks inbegrepen in zaalhuur
garderobeservice* € 25,- per uur
piano (inclusief stemmen) € 300,- bij stemmen binnen kantoortijden
podiumdelen € 150,- voor 6 delen van 2,5 x 1,25 meter
podium Atrium Vanaf € 850,-
flipover € 25,-
extra katheder € 25,-
mobiel lcd-scherm € 65,- per stuk, max. 3 beschikbaar
  • U kunt gebruik maken van onze reguliere garderobe; deze is niet bewaakt.
  • Er zijn ook kluisjes aanwezig; hiervoor betaalt u € 1,- huur per kluisje per dag.
  • Standaard schoonmaakkosten zijn inbegrepen; de afdeling Boekingen en Evenementen beoordeelt of extra schoonmaakkosten van toepassing zijn op uw bijeenkomst.
  • Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld.

*Garderobe

Beeld en Geluid beschikt over een reguliere garderobe. Deze garderobe is onbewaakt. Ook is het mogelijk om een garderobeservice in te zetten voor uw bijeenkomst. De garderobeservice wordt verzorgd door onze cateraar. De service bestaat uit de ontvangst en uitgifte van jassen, tassen en paraplu's en het toezicht op de garderobe. Beeld en Geluid is echter niet aansprakelijk voor diefstal, vermissing of beschadiging van ontvangen goederen. Ook zijn er kluisjes aanwezig voor uw waardevolle spullen.

Zaalhuur en zakelijke bijeenkomsten