Ga ondergronds met de depottour

RONDLEIDING

Mp3-spelers, iPods, mobieltjes en lcd-schermen: kinderen groeien tegenwoordig op in een digitale wereld en weten niet anders. Tijdens een rondleiding door onze ondergrondse archieven ontdekken ze wat de voorlopers zijn van de DVD, de webcam en de HD-tv: verzuurde filmbanden, toverlantaarns en loodzware filmcamera's. De depots bieden een uniek kijkje in het verleden van de Nederlandse radio en televisie.

De depottour is alléén te boeken in combinatie met Het Klokhuis SchoolReisje

KLOKHUISLUNCH

Tegen meerkosten kun je een KlokhuisLunch bijboeken. Je leerlingen krijgen dan een pannenkoek en een pakje appel- of sinaasappelsap.

INFORMATIE

Voor: groep 7 en 8.
Aantal leerlingen: minmaal 15, maximaal 30.
Wanneer: dinsdag t/m vrijdag - 9.45 en/of 13.45 uur.
Duur: 3,5 uur (1 uur voor de Depottour en 2,5 uur voor Het Klokhuis SchoolReisje).
Begeleiding vanuit Beeld en Geluid: 1 rondleider per 15 leerlingen. Het Klokhuis SchoolReisje wordt kort ingeleid door een medewerker, verder is het bezoek zelfstandig.
All-inprijs: €7,50 per ll. 
KlokhuisLunch meerkosten: €2,50 per ll.
Reserveren (noodzakelijk): onze afdeling Reserveringen is bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 via telefoonnummer 035 - 677 5444, of stuur een e-mail naar reserveringen@beeldengeluid.nl

Om te reserveren kun je ook dit webformulier invullen.

Praktische voorbereiding: bij de bevestiging van je boeking ontvang je van ons een brief ter voorbereiding op het bezoek. 
Je kunt de bevestigingsbrief hier alvast downloaden.