Beeld en Geluid op de NOT 2013

Van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 januari 2013 vindt in de Jaarbeurs te Utrecht de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) weer plaats. De NOT is de grootste vakbeurs voor professionals in het basis- en voortgezet onderwijs en het MBO. Nergens anders is er zo'n compleet aanbod: ruim 400 exposanten brengen u het nieuwste uit de markt. De NOT kent de trends en na één bezoek bent u weer helemaal bij.

Hal 10, stand D 050

U vindt ons in Jaarbeurshal 10, stand D 050. In onze stand presenteren we ons Klokhuis SchoolReisje en demonstreren we de verschillende online onderwijsplatforms waarin wij participeren, zoals Teleblik en ED*IT.

Gratis gadgets

Bezoek onze stand voor informatie over onze producten, diensten en arrangementen voor het onderwijs, onze vernieuwde onderwijsbrochures en een gratis verrassende gadget.

Win een Klokhuis SchoolReisje

Onder alle geïnteresseerden die hun badge laten scannen in onze stand verloten we iedere NOT-dag een Klokhuis SchoolReisje naar Beeld en Geluid (geschikt voor groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs).

Gratis NOT-toegangskaart

Wanneer u zich nu via ons registreert als NOT-bezoeker, ontvangt u een gratis toegangsbewijs. Klik op de onderstaande link:
Registreer u nu en ontvang een gratis toegangsbewijs voor de NOT.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze aanwezigheid op de NOT kunt u contact opnemen met Marleen Luttje, via e-mailadres mluttje@beeldengeluid.nl.

Graag tot ziens bij Beeld en Geluid op de NOT 2013!


Jaarbeurs - Utrecht
Jaarbeurshal 10, stand D050
Dinsdag 22 t/m zaterdag 26 januari 2013
Dagelijks van 9.30 tot 17.00 uur