Klokhuis MaakLab Festival

zaterdag 14 oktober 2017 - 11:00 tot en met zondag 29 oktober 2017 - 16:00

Knutselen, ontwerpen, uitvinden, zagen en lijmen, maar ook digitaal aan de slag: in het Klokhuis MaakLab Festival kun je je creativiteit kwijt! In navolging van het het succesvolle Klokhuis MaakLab passeren de knutselactiviteiten van Klokhuis Maakt nog eens de revue. Kinderen maken samen met hun (groot)ouders de mooiste knutselwerkjes met de instructies van het Klokhuis. 

Het Klokhuis Maakt is een item uit het NTR-programma Klokhuis. De activiteiten worden begeleid door pedagogisch medewerkers van BINK kinderopvang.

De makers op bezoek

Op maandag 16 oktober tussen 13.30 - 16.00 uur helpt Yana van het Klokhuis Maakt je bij het maken van een animatiefilmpje.

Op vrijdag 20 oktober helpt Joep van het Klokhuis Maakt je met haken!

Op zondag 22 oktober ontmoet je Job, Joris en Marieke, de animators van de videoclip Ik neem je mee (Gers Pardoel) en de film A Single Life (genomineerd voor een Oscar!).  Ze vertellen in een masterclass hoe ze hun films bedenken en maken. De masterclass is inbegrepen bij de toegang, maar je hebt wel een speciaal ticket nodig.

Op zaterdag 28 oktober helpt Michiel Hovinga, de tekenaar van Varkentje Rund, je met tekenen! Hij is er tussen 12.00 en 15.00 uur.

Praktische informatie

Het Klokhuis MaakLab Festival is er in de herfstvakantie dagelijks van 11 tot 16 uur. Het festival is inbegrepen bij je bezoek aan het museum, de Beeld en Geluid experience. Je hoeft niet te reserveren.

Bestel e-tickets