Doe 't zelf op YouTube | Masterclass met Kelvin

dinsdag 25 april 2017 - 14:00 tot en met 15:00

Doe 't zelf op YouTube | Masterclass met Kelvin

Met Kelvin Boerma (Kalvijn/Cinemates)
Dinsdag 25 april 14.00 - 15.00 uur | Tickets: €7,50

Masterclass met YouTuber Kelvin Boerma (Kalvijn, Cinemates) over het opzetten van succesvolle YouTube-kanalen en -strategieën en het maken van professionele video's. Hoe groeide dat voor hem uit in een bedrijf? Kelvin vertelt het en beantwoordt je vragen! 

Al sinds 2010 is Kelvin Boerma een grote hit op YouTube! Je kent 'm onder andere van kanaal Kalvijn, waarop hij video's maakt met andere YouTubers en bekende Nederlanders. Daarnaast is hij met Peter de Harder Cinemates gestart, een populair YouTube-kanaal én een professioneel videoproductiebedrijf.

In deze masterclass legt Kelvin uit hoe hij dit geheel heeft opgezet. Leer hoe je niet alleen entertainer, maar ook ondernemer kunt zijn. Kelvin legt uit hoe hij gestart is met zijn YouTube kanaal en hoe hij succesvol werd en hoe hij een bedrijf heeft weten te maken. Kelvin vertelt het en beantwoordt je vragen! Leeftijd: vanaf 12 jaar. 

Haal je ticket

Je kunt de masterclass bezoeken én naar het museum. Da's inclusief de tentoonstelling Let's YouTube, waar Kelvin je in april virtueel rondleidt! (€ 16 / CJP €9 / Museumkaart en BankGiro Loterij VIP-kaart €0,50) 

Of je gaat alleen naar de masterclass van Kelvin! (€7,50)