YouTube Bootcamp

zaterdag 18 februari 2017 - 12:00 tot en met zondag 5 maart 2017 - 16:00

YouTube Bootcamp

18 februari t/m 5 maart dagelijks van 12.00 tot 16.00 uur

In de YouTube Bootcamp kun leren vloggen als een pro, of je eigen kanaal opzetten. In deze YouTube Bootcamp is de centrale vraag: Hoe kun je jouw verhaal vertellen op YouTube? De Bootcamptrainers geven crashcourses van 20 minuten en helpen met het maken van YouTube-creaties. Zowel voor iedereen die nog nooit een YouTube-video heeft gemaakt als voor YouTubers die tips en tricks kunnen gebruiken om verder te komen.

De YouTube Bootcamp geeft alle bezoekers de kans om meer te leren over YouTube en zelf aan de slag te gaan met het maken van YouTube-content. Dit gebeurt op maat en onder begeleiding van mensen die zelf YouTube-ervaring hebben. Je leert er ‘vloggen als een pro’, ‘een kanaal opzetten en dan?’ en ‘filmen met je mobiel’. Er is materiaal om storyboards te maken, er zijn camera’s beschikbaar om mee te filmen en computers om op te monteren. Bovendien krijgen de bezoekers de kans om met apparatuur te experimenten die ze wellicht thuis niet tot hun beschikking hebben.

De Bootcamp Trainingen worden dagelijks tussen 12:00 uur en 16:00 uur doorlopend gegeven, duren ongeveer een uur en zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. Aanmelden is niet nodig.

Voor wie is de Bootcamp geschikt:
- (groot)ouders die hun (klein)kinderen willen helpen bij het opzetten van een kanaal/creëren van content
- (groot)ouders die zich zorgen maken om de implicaties van YouTube en meer informatie willen/nodig hebben
- volwassenen die zelf geïnteresseerd zijn in het maken van content voor YouTube
- kinderen in de leeftijd 9-15 die zelf naar YouTube kijken en geïnteresseerd zijn in hoe video’s worden gemaakt en kanalen worden onderhouden 
- kinderen in de leeftijd 9-15 die zelf de ambitie hebben een YouTube kanaal te starten/onderhouden en geïnteresseerd zijn in het maken van eigen content.